19-04-2020 16:34
Nie no spokojnie poczekam... i tak mam jeszcze trochę roboty z modernizacją swojej gwardii, pewnymi zmianami w Lisendorff, a do tego jeszcze mam zamiar wystawić kolejne skrzydło do kontyngentu.
Komenda Uzupełnień
|
19-04-2020 16:34
Nie no spokojnie poczekam... i tak mam jeszcze trochę roboty z modernizacją swojej gwardii, pewnymi zmianami w Lisendorff, a do tego jeszcze mam zamiar wystawić kolejne skrzydło do kontyngentu.
26-04-2020 10:10
Uzupełniłbyś jeszcze deklaracje, które są w pierwszym poście? Tak, aby była podstawa prawna.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Prezydent Republiki Bialeńskiej
Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego
![]() Cytat:DEKLARACJA UDZIAŁU ODDZIAŁÓW GWARDII LENNEJ W DZIAŁANIACH GWARDII RZESZY BIALEŃSKIEJ Cytat:DEKLARACJA UDZIAŁU ODDZIAŁÓW GWARDII LENNEJ W DZIAŁANIACH GWARDII RZESZY BIALEŃSKIEJ
26-04-2020 11:04
![]()
26-04-2020 11:28
Ale nie usunięto z rejestru 6. Dywizjonu... jego już nie ma - został przekazany do Lisendorff i przeformowany na 31. Pułk Lotnictwa Szturmowego, który wszedł w skład kontyngentu z Lisendorff.
26-04-2020 11:54
Aj, wydawało mi się, że to zrobiłem. Poprawione.
![]()
29-08-2020 08:56
Cytat:DEKLARACJA UDZIAŁU JEDNOSTEK MORSKICH GWARDII LENNEJ W DZIAŁANIACH GWARDII RZESZY BIALEŃSKIEJ Cytat:DEKLARACJA UDZIAŁU [b]JEDNOSTEK MORSKICH GWARDII LENNEJ W DZIAŁANIACH GWARDII RZESZY BIALEŃSKIEJ[/b]
29-08-2020 12:03
Dopisane do rejestru.
![]()
12-04-2021 21:34
DEKLARACJA UDZIAŁU ODDZIAŁÓW GWARDII LENNEJ W DZIAŁANIACH GWARDII RZESZY BIALEŃSKIEJ
Ja, Ametyst Faradobus, sułtan Faradobaju i kniaź Jaruzelimy, deklaruję udział następujących oddziałów zarządzanych przeze mnie Bialeńskich Bojówek Faradobusów w działaniach Gwardii Rzeszy Bialeńskiej
ORF "Bawełna", ORF "Bialenit" W zakresie dowództwa nad w/w oddziałami oddaję się pod rozkazy Najwyższego Dowódcy Gwardii Rzeszy Bialeńskiej i osób przez niego wyznaczonych na mocy przepisów Ustawy Sejmu Rzeszy Bialeńskiej o Gwardii Rzeszy Bialeńskiej. Wyrażam też zgodę na skoszarowanie w/w oddziałów w bazach Gwardii Rzeszy Bialeńskiej.
(-) Ametyst Faradobus
Al-Faktorija, 12 kwietnia 2021 r.
![]()
29-11-2021 12:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-11-2021 12:38 przez Ametyst Faradobus.)
DEKLARACJA UDZIAŁU ODDZIAŁÓW GWARDII LENNEJ W DZIAŁANIACH GWARDII RZESZY BIALEŃSKIEJ
Ja, Ametyst Faradobus, sułtan Faradobaju i wielki kniaź Jaruzelimy, deklaruję udział następujących oddziałów zarządzanych przeze mnie Bialeńskich Bojówek Faradobusów w działaniach Gwardii Rzeszy Bialeńskiej
221. Eskadra Lotnictwa Taktycznego, 222. Eskadra Lotnictwa Taktycznego.
W zakresie dowództwa nad w/w oddziałami oddaję się pod rozkazy Najwyższego Dowódcy Gwardii Rzeszy Bialeńskiej i osób przez niego wyznaczonych na mocy przepisów Ustawy Sejmu Rzeszy Bialeńskiej o Gwardii Rzeszy Bialeńskiej. Wyrażam też zgodę na skoszarowanie w/w oddziałów w bazach Gwardii Rzeszy Bialeńskiej.
(-) Ametyst Faradobus
Dobaj (Fb.), 12 k29 listopada 2021 r.
![]() |