21-11-2020 04:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-11-2020 04:47 przez Thomas von Lisendorff.)
Piotrze.
Chciałbym Ci przypomnieć iż opuściłeś ród Dostojewskich w tym roku.
Nie można opuszczać rodu i od tak, wracać do niego.
Oficjalnymi członkami rodu jest AIDS, Mikołaj Patryk, ja czyli Thomas oraz Jan Lubomirski - Dostojewski.
Pozostali albo zrzekli się przynależności do rodu (tak jak Ty czy Iwan) inni ogłosili swoją śmierć (np. Fiodor czy Baltazar).
Oficjalnie Głową Rodu oraz pretendentem do tronu Najjaśniejszego Carstwa Brodryjskiego z ramienia rodu Dostojewskich jestem Ja,(po zniknięciu AIDS i Mikołaja oraz odejściu Iwana) i nie przypominam sobie abym przyjął Cię ponownie do rodu.
Dlatego też nie bardzo rozumiem dlaczego podajesz się za członka rodu Dostojewskich i używasz tego nazwiska.
Co do "nowej" Brodrii.
Nie uznaję tego tworu za kontynuatorkę Brodrii.
Może i się z Iwanem nie lubimy, bo tak bywało i to często, ale jedynym legalnym kontynuatorem i dziedzicem jest Brodria Iwana, znajdująca się na Anatolii Brodryjskiej.
I to właśnie Iwan jest ostatnim legalnym przywódcą Brodrii.
Dlatego też wzywam władzę Bialenii aby nie uznawał tej odrodzonej Brodrii Grutina, lecz Iwana jako jedynego legalnego przywódcę Brodrii.
Chciałbym Ci przypomnieć iż opuściłeś ród Dostojewskich w tym roku.
Nie można opuszczać rodu i od tak, wracać do niego.
Oficjalnymi członkami rodu jest AIDS, Mikołaj Patryk, ja czyli Thomas oraz Jan Lubomirski - Dostojewski.
Pozostali albo zrzekli się przynależności do rodu (tak jak Ty czy Iwan) inni ogłosili swoją śmierć (np. Fiodor czy Baltazar).
Oficjalnie Głową Rodu oraz pretendentem do tronu Najjaśniejszego Carstwa Brodryjskiego z ramienia rodu Dostojewskich jestem Ja,(po zniknięciu AIDS i Mikołaja oraz odejściu Iwana) i nie przypominam sobie abym przyjął Cię ponownie do rodu.
Dlatego też nie bardzo rozumiem dlaczego podajesz się za członka rodu Dostojewskich i używasz tego nazwiska.
Co do "nowej" Brodrii.
Nie uznaję tego tworu za kontynuatorkę Brodrii.
Może i się z Iwanem nie lubimy, bo tak bywało i to często, ale jedynym legalnym kontynuatorem i dziedzicem jest Brodria Iwana, znajdująca się na Anatolii Brodryjskiej.
I to właśnie Iwan jest ostatnim legalnym przywódcą Brodrii.
Dlatego też wzywam władzę Bialenii aby nie uznawał tej odrodzonej Brodrii Grutina, lecz Iwana jako jedynego legalnego przywódcę Brodrii.
/-/Thomas von Lisendorff - Dostojewski
carewicz brodryjski
Grand Lisendorff
Admirał MW SZ RB i Republiki Brodryjskiej
Minister Kultury i Sportu Bialenii
Prezes BZS
carewicz brodryjski
Grand Lisendorff
Admirał MW SZ RB i Republiki Brodryjskiej
Minister Kultury i Sportu Bialenii
Prezes BZS
![[Obrazek: AG106.png]](https://www.sarmacja.org/images/herby/AG106.png)