Cytat:Artykuł o mnie urywa się mniej więcej w połowie wydarzeń.
Artykuł powstawał w momencie, kiedy jeszcze nie było opisanego dalszego rozwoju sytuacji. Mimo to można się spodziewać, że będę kontynuował wątek w kolejnym numerze Przeglądu Politycznego.
Cytat:Mnie pierwszy raz od dawna poproszono i napisanie artykułu do v-gazety więc nie mogłam odmówić choć efekt nie dokońca mnie zadowala.
Dlaczego? Uważam, że podjęty temat jest bardzo ciekawy.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
•
Ukazał się numer
181 Przeglądu Politycznego. Dochód z ewentualnych dotacji, serc i komentarzy przeznaczony będzie na dofinansowanie Fundacji Jednorożca.
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
•
I stało się faktem - pierwszy w historii w pełni płatny numer (
182) Przeglądu Politycznego jest już dostępny na terytorium Księstwa Sarmacji.
Osoby, które posiadają konta w Księstwie Sarmacji i dysponują skromnymi funduszami - egzemplarz Przeglądu kosztuje jedynie 500 lt - mogą śmiało kupić, do czego zachęcam.
Powstawała testowa wersja strony i mechanizmu poboru opłat. Zbieram potrzebne uwagi i opinie na ten temat.
No ale właśnie... i tu się pojawia moje pytanie.
Zastanawiam się w jaki sposób ukontentować czytelników z Bialenii. Wrzucanie tutaj za darmo gazety będzie jednoznaczne z wycieczkami (

) chętnych, którzy nie będą dotować płatnej wersji gazety. Może to moment, by pochylić się nad jakimś dedykowanym Bialenii rozwiązaniem w tej kwestii?
•
Cytat:A idźcie z tym kapitalizmem.
Kredyt umarł kryzys żyje, kto nie płaci ten nie pi... czyta.
•
Dawno mnie tu nie było ale wydaje mi się, że w związku z ostatnimi wydarzeniami w Sarmacji warto podlinkować
185 numer Przeglądu Politycznego.
•