• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1. Projekt / Wniosek Projekt Konstytucji Dziesięciolecia
Za

(I znów będziemy mieli erekcję prezydencką.)
Karol Medycejski
* * *
Wielki Teolog, Mag i Jurysta
كبير اللاهوت والساحر والفقيه
ZX
Zgodnie z zapowiedziom stwierdzam, że o północy głosowanie dobiegło końca. Wzięło w nim udział sześciu członków Zgromadzenia Narodowego. Wszyscy oni opowiedzieli się ZA przyjęciem projektu nowej Konstytucji Republiki Bialeńskiej. Tym samym osiągnięto wymaganą przez obecną Konstytucję większość kwalifikowaną 2/3.

Stwierdzam, że Zgromadzenie Narodowe przyjęło przedstawiony projekt Konstytucji Republiki Bialeńskiej. Wejdzie on w życiu czternastego dnia licząc od dnia dzisiejszego, czyli dnia 13 lutego 2023 roku.

Brawo, proszę Państwa!
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
[-] 1 użytkownik podziękował za ten post:
  • Andrzej Płatonowicz Ordyński
Wiwat! Niech nam świeci przez najbliższą dekadę!
Oj ja nie w temacie dawno mnie nie było i nawet nie wiem co się dzieje
Właściciel przedsiębiorstwa "Przemysł Mały" 
Error2246

[Obrazek: 3_21_03_20_5_47_04.png][Obrazek: 85_17_11_22_7_17_16.png]
  • Ametyst Faradobus
Można to łatwo nadrobić, zapoznając się z najnowszymi numerami "To był tydzień". https://gov.bialenia.org.pl/kategoria/bialenia/
Jutro konstytucja wchodzi w życie. Módlcie się wszyscy o internet w pociągu, abym mógł dopiąć wszystkich formalności. Jak się uda to zrobię to po 12:30.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Zorganizuję w tej intencji modły w meczecie w Farwardin.
  • Ametyst Faradobus
W sumie ten meczet-wyciskarka, który odwiedziłem we czwartek idealnie by się nadawał na ilustrację meczetu w Farwardin.
Ametyst Faradobus

A zrobiłeś jakieś fajne zdjęcia? Można wykorzystać. Swoją drogą, Ty jako arkadag i ja jako ajatollah Farwardin moglibyśmy po zmianie władz Republiki zająć się budową Farwardin, bo obecnie poza meczetem i jego działalnością niewiele tam się dzieje. Jeszcze jakiś Licheń nam się zrobi.
  • Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości