• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Beduin" - wątek organizacyjny
W przyszły weekend opublikuję ostatni na jakiś czas numer "Wieści Anomalnych", już w zasadzie zostało mi tylko przeczytanie jeszcze raz i ewentualne poprawki. Zawieszając na jakiś czas "Wieści Anomalne", żeby tematy foliarskie się nie przejadły, chciałbym wystartować z nowym czasopismem - "Beduinem", pismem turystycznym, podróżniczym. Mój zamysl jest taki, by opisywać ciekawe miejsca na terytorium Bialenii, od czasu do czasu będzie można wrzucić coś z państw zaprzyjaźnionych.

Moje pytanie brzmi, czy ktoś jest zainteresowany współpracą? Zwłaszcza potrzebne są osoby, które będą pisać artykuły, ale jak ktoś chciałby zająć się stroną graficzną, to też się przyda. Zastrzegam sobie prawo wyboru artykułów - "Beduin" ma być family friendly.

Jeżeli byliby zainteresowani nadsyłaniem artykułów, to wydawałbym pismo co miesiąc (w pierwszy weekend miesiąca), zbierając wszystko, co razem napiszemy. Jeśli chętnych nie będzie, to zostanie nieregularność "Wieści Anomalnych".
Zachęcam do współpracy, myślę, że taki miesięcznik wywierałby dobry wpływ nie tylko na rozwój narracji, ale też na kształtowanie dobrego imidżu Bialenii zagranicą. Artykuły nie muszą być długie, z resztą w "WA" zdecydowanie nie były. Chodzi o ciekawe migawki z Bialenii, a nie elaboraty.
ajatollah prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński
Mogę pomóc w organizacji.
Wielce Błogosławiony Aleksander
Metropolita Wolnogradzki i całej Bialenii

[Obrazek: 819cd10cc1716d615ff1d342dcacadd9.png]

Z organizacją sobie poradzę. Jakby Pan napisał jakiś artykuł, to byłoby fajnie.
Ja jestem zainteresowany współpracą. Może w ramach Kolei Emirackich?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Koleje Emirackie mogą zostać sponsorem honorowym.
Tygodnik Bialeński też może zostać sponsorem.

Mogę wstawić Wasze logo jako sponsora, chociaż dawno nic "Tygodnik Bialeński" nie opublikował... Nie ukrywam jednak, że bardziej od "sponsorów" przydaliby się dziennikarze. Nie chce Pan napisać jakiegoś artykułu o ciekawym, mało znanym miejscu na Anatolii?
Chcę, bardzo chętnie.

[-] 1 użytkownik podziękował za ten post:
  • Andrzej Płatonowicz Ordyński

Fragment okładki pierwszego numeru w ramach zachęty do nadsyłania swoich artykułów. Ja coś tam już zacząłem skrobać.
[-] 2 użytkowników podziękowało za ten post:
  • Ametyst Faradobus, Karol Medycejski
Napisałbym coś związanego z Polesiem tylko pytanie zasadnicze: czy my planujemy je zachować w dotychczasowej formie jako taką leśną enklawę pośród piasków pustyni? Nie chcę wyprzedzać faktów i psuć konceptu klimatycznego Emiratu.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości