• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Beduin" - wątek organizacyjny
(08-02-2023 18:46)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): A poza tym zachęcam do nadsyłania Waszych artykułów. Czas do 3 marca.

Przez Ciebie sobie przypomniałem, że muszę do marca napisać artykuł w realu.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Ja już artykuł swój wysłałem.
Wielce Błogosławiony Aleksander
Metropolita Wolnogradzki i całej Bialenii

[Obrazek: 819cd10cc1716d615ff1d342dcacadd9.png]

Na wszelki wypadek przypominam, że jeszcze tylko tydzień czekam na artykuły do drugiego wydania! Póki co otrzymałem tylko artykuł od metropolity Aleksandra (Czerepacha), za który serdecznie dziękuję.
W ramach zachęty, oto tytuły artykułów: "Kultura sambabialeńska na Anatolii", "Monaster Św. Sergiusza na Pustyni Bengazijskiej", "Tariki Bialenii", "Czy wszyscy jesteśmy botami?", a w dodatkowym Beduinie Opętanym poza archiwalnymi artykułami ukaże się też moja "Refleksja o naszej przeszłości". Dodajcie coś od siebie!
Wyślę Ci kawałek doktoratu, na przykład o Bełzie. xD
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Jak najbardziej jesteśmy otwarci na brodryjską tematykę. Tongue
Ja dalej nie mam zbytnio czasochęcioweny, a zbliża się początek następnego miesiąca. Można spróbować pokombinować z ChatemGPT, bo z "Wieściami Anomalnymi" poradził sobie całkiem nieźle.
Zostaje wybór tematów - i tutaj zwracam się do towarzyszy o sugestie. Potrzebujemy 4-5 tytułów wraz z zarysami tematów do poruszenia. Mogą nawiązywać do niedawnych rocznic, ale niekoniecznie.

Ja rzucam pierwszym pomysłem "Pierwsze dni Towarzysza Kaniewskiego w Bialenii".
No niewiele z tego wszystkiego, o czym powyżej pisaliśmy, wyszło. Planuję wydać jeszcze ostatni, bialenokaliptyczny numer i zakończymy historię prasy bialeńskiej, bo ani nikomu się pisać nie chce, ani na stronę wrzucać, ani czytać.

Myślałem jeszcze o tym, żeby na jesień stworzyć coś na kształt księgi pamiątkowej i to wydać w pdfie, ale nie mam jeszcze pomysłu, jak to zrobić, żeby nie wyszły pożegnalne smęty.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości