18-03-2023 21:32
ajatollah prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński
Wieści Anomalne, nr 8
|
18-03-2023 21:32
18-03-2023 22:58
Szczerze mówiąc, spodziewałem się większego spierdolinu ze strony ChataGPT. Niestety widzę, że dziad zawiódł i napisał irytująco logicznie.
Mam mieszane odczucia. Jakoś takoś... Nie przystaje mi to. Za bardzo realowe, za bardzo zdemikronautyzowane. Czytając Wieści Anomalne w wykonaniu prawdziwego człowieka czuło się, że to jest coś takiego... Naszego, swojskiego, mikronacyjnego. W prawdziwych Wieściach Anomalnych nigdy* nie pojawiła by się Ziemia, Facebook, Instagram. No nie wiem no. Takie se to jest. Chociaż poważnie się zastanawiam... Czy miałbym podobnie gdybym nie wiedział, że to AI jest tego autorem? Czy gdybym myślał, że Wieści Anomalne napisał człowiek czułbym się inaczej? Może warto zrobić w którymś numerze tak, że będzie to x artykułów z czego x-1 będzie napisane przez człowieka, a 1 przez AI? I my będziemy wiedzieć, że któryś tego AI jest - ale nie będziemy wiedzieć który dokładnie. I będziemy próbowali zgadnąć, który to. Ciekawe czy dalibyśmy radę? Swoją drogą mam wrażenie, że z każdą kolejną wersją ChatGPT coraz bardziej wpada w moją Dolinę Niesamowitości XD Jakoś coraz bardziej mnie wkurwia ten robot. *No dobra, szansa jest zawsze, ale na 99% by ich nie było.
19-03-2023 09:14
Masz na pewno rację, że ChatGPT nie jest dostosowany do mikroświata. Nie wie czym jest mikrozofia, a o Sarmacji gadał jakieś głupoty. Ale gdyby tak go dostosować, to mógłby w pełni zastąpić ludzi w mikroświecie.
Wczoraj już skończył mi się darmowy limit, ale dziś pokombinuję, czy da się napisać wykład. W dalszej kolejności spróbuję napisać jakąś ustawę, ale tu już pewnie wysiądzie. ajatollah prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński
19-03-2023 15:13
>Wczoraj już skończył mi się darmowy limit
Chwila, GiePeTak ma jakiś darmowy limit? O.o
19-03-2023 19:47
Już wkrótce sztuczna inteligencja zastąpi dziennikarzy. xd
23-03-2023 08:59
Opublikował, tym razem bez poganiania: https://gov.bialenia.org.pl/2023/03/23/w...tnia-2023/
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
23-03-2023 19:31
Zagranicę roześle przy okazji następnego wydania "To Był Tydzień", ale z tym chyba nie będziemy się spieszyć, bo jedyne co mamy do relacjonowania to shitpost boży z towarzyszkami Aliją i Olą.
24-03-2023 12:25
Ja mogę opisać moją pracę w Łotrii.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
24-03-2023 13:39
Znakomity pomysł! Czekam więc na nadesłanie relacji.
24-03-2023 18:17
Dam nawet zdjęcia.
![]() |